Kölcsönök

Szabad felhasználású hitel akár lakásfelújításra

Az egyik leggyakoribb élethelyzet, mely során szükség lehet hitelre, az a lakáskorszerűsítés, felújítás, legyen szó például energiahatékonysági beruházásról, gépészeti megújításról. A jó idővel eljön a lakásfelújítás és bővítés időszaka, amely finanszírozása nem várt költségekkel járhat. A korszerűsítésre is megoldást nyújthat a szabad felhasználású személyi kölcsön, amely fedezet nélkül, a jogszabályi előírások alapján figyelembe vehető jövedelem alapján kerül kalkulálásra. Amennyiben hitelre van szüksége, a Providentonline kalkulátorával kiszámolhatja, hogy a kívánt összeg milyen futamidővel érhető el, és mekkora törlesztési terhet jelent. Tervezzen előre!

Miért érdemes a provident kölcsöneit választani?

A Provident 2001 óta meghatározó szereplője a hazai személyi kölcsönök piacának. Kis összegű, rövid lejáratú, fedezet nélküli, szabad felhasználású kölcsöneink a legkülönfélébb élethelyzetekben nyújthatnak segítséget.

A Provident kiszámítható kölcsönei alternatív lehetőségeket nyújthatnak a piacon szereplő pénzügyi szolgáltatók, pénzintézetek, bankok hitelkártyás lehetőségei mellett is.

Nincsenek rejtett és extra költségek, a futamidő alatt a kamat mértéke és a THM értéke nem változik. 

Esküvő, családi nyaralás, iskolakezdés, váratlan kiadás?

A Provident szabad felhasználású kölcsöne megoldás lehet bármilyen olyan helyzetre, amikor Önnek pénzre van szüksége. A Provident hatékony segítséget nyújt abban, hogy elképzelései a lehető leggyorsabban megvalósuljanak.

Jusson hitelhez egyszerűen

A Provident által kínált kölcsönök – pozitív hitelbírálat esetén – banki átutalással kerülnek folyósításra és a visszafizetésük szintén banki átutalással történik.

Hitelkalkulátorunk segít, hogy megismerje kölcsöneink feltételeit. Bármilyen kérdés esetén, forduljon munkatársainkhoz, akik visszahívják Önt, illetve Ügyfélpontjainkban várják Önt személyesen is. Kérjük, hogy előzetesen ellenőrizze Ügyfélpontjaink nyitva tartási idejét.

Személyi kölcsön egy karnyújtásnyira

Az Otthoni Szolgáltatás az Ön kényelmét szolgálja. Ki sem kell mozdulnia otthonából, hiszen a Provident a személyi kölcsönei mellé külön díj ellenében ún. Otthoni Szolgáltatást is kínál. Az Otthoni Szolgáltatás igénybevétele esetén területi munkatársunk az otthonában keresi fel Önt hitelbírálat és – pozitív hitelbírálat esetén – szerződéskötés céljából. Ezután a szerződéskötéssel egyidejűleg személyesen készpénzben adja át Önnek a kölcsönt, és a törlesztés is készpénzben, személyesen történik az Ön otthonában. Így Ön még gyorsabban, még egyszerűbben, még kényelmesebben intézheti pénzügyeit otthonról.

Tudjon meg többet a provident kölcsöneinkről!

provident heti kölcsön, hitel, hiteligénylés

Hogyan történik a hiteligénylés folyamata?

Ha szeretne a hiteligénylés feltételeiről és módjáról, illetve a hiteligényléséhez szükséges dokumentumok köréről tájékoztatást kapni, kérjük, olvassa el tájékoztatónkat:

Tudjon meg többet az otthoni szolgáltatásáról!

Amennyiben a Provident Otthoni Szolgáltatásáról szeretne még több információt és bővebb tájékoztatást kapni, kérjük, kattintson ide: