Kölcsönök

A Provident szabad felhasználású kölcsöne megoldás lehet bármilyen olyan helyzetre, amikor Önnek pénzre van szüksége. A Provident hatékony segítséget nyújt abban, hogy elképzelései a lehető leggyorsabban megvalósuljanak.

Szeretné az ünnepek alatt is biztonságban tudni az otthonát? A Provident Otthonbiztosítás egy országosan elérhető, egyszerűen igényelhető szolgáltatás, melynek változatos konstrukciói között mindenki megtalálja a családja és lakása számára ideális verziót.

A téli hónapokban, főként a karácsony közeledtével gyakran túlköltekezünk, hogy örömet okozhassunk szeretteinknek. Azonban a téli hónapokban is jöhet olyan váratlan kiadás, amivel nem számoltunk. A Provident által kínált kölcsönök segítenek Önnek ebben a helyzetben, hogy gyorsan tudja rendezni nem várt költségeit. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egyszerűen, gyorsan rendezhesse a nem várt kiadásokat és meghitten teljenek az ünnepek.

Miért érdemes a Provident kölcsöneit választani?

A Provident 2001 óta meghatározó szereplője a hazai személyi kölcsönök piacának. Kis összegű, rövid lejáratú, fedezet nélküli, szabad felhasználású kölcsöneink a legkülönfélébb élethelyzetekben nyújthatnak segítséget.

A Provident kiszámítható kölcsönei alternatív lehetőségeket nyújthatnak a piacon szereplő pénzügyi szolgáltatók, pénzintézetek, bankok hitelkártyás lehetőségei mellett is.

Nincsenek rejtett és extra költségek, illetve a kamat mértéke és a THM értéke sem változik. 

Esküvő, családi nyaralás, iskolakezdés, váratlan kiadás?

A Provident szabad felhasználású kölcsöne megoldás lehet bármilyen olyan helyzetre, amikor Önnek pénzre van szüksége. A Provident hatékony segítséget nyújt abban, hogy elképzelései a lehető leggyorsabban megvalósuljanak.

osz-554x393-banner-provident-2018

Jusson hitelhez egyszerűen

A Provident által kínált kölcsönök – pozitív hitelbírálat esetén – banki átutalással kerülnek folyósításra és a visszafizetésük szintén banki átutalással történik.

Hitelkalkulátorunk segít, hogy megismerje kölcsöneink feltételeit. Bármilyen kérdés esetén, forduljon munkatársainkhoz, akik visszahívják Önt, illetve országszerte 22 hitelpontban várják Önt személyesen is.

Személyi kölcsön egy karnyújtásnyira

Az Otthoni Szolgáltatás az Ön kényelmét szolgálja. Ki sem kell mozdulnia otthonából, hiszen a Provident a személyi kölcsönei mellé külön díj ellenében ún. Otthoni Szolgáltatást is kínál. Az Otthoni Szolgáltatás igénybevétele esetén területi munkatársunk az otthonában keresi fel Önt hitelbírálat és – pozitív hitelbírálat esetén – szerződéskötés céljából. Ezután a szerződéskötéssel egyidejűleg személyesen készpénzben adja át Önnek a kölcsönt, és a törlesztés is készpénzben, személyesen történik az Ön otthonában. Így Ön még gyorsabban, még egyszerűbben, még kényelmesebben intézheti pénzügyeit otthonról.

Tudjon meg többet a Provident kölcsöneinkről!

provident heti kölcsön, hitel, hiteligénylés
provident maxi kölcsön, hitel, hiteligénylés

Hogyan történik a hiteligénylés folyamata?

Ha szeretne a hiteligénylés feltételeiről és módjáról, illetve a hiteligényléséhez szükséges dokumentumok köréről tájékoztatást kapni, kérjük olvassa el tájékoztatónkat:

Tudjon meg többet az Otthoni Szolgáltatásáról!

Amennyiben a Provident Otthoni Szolgáltatásáról szeretne még több információt és bővebb tájékoztatást kapni, kérjük kattintson ide:
Push Notification