Szolgáltatások

Miért érdemes a Provident szolgáltatásait választani?

A Provident Előrelátó Csomagja vagy Otthoni Szolgáltatása az Ön biztonságát és kényelmét biztosítják. Szolgáltatásaink külön díj ellenében vehetők igénybe akár a Provident heti, akár havi törlesztésű kölcsönei mellé.

Előrelátó csomag

A Provident Előrelátó Csomagja az ügyfél halála esetére szóló tartozáselengedési szolgáltatás. Az Előrelátó Csomag tartalmaz egy meghosszabbított elállási/felmondási lehetőséget, illetve egy, az ügyfélre vonatkozó csoportos élet- és balesetbiztosítást is.

Tudjon meg többet a Provident Előrelátó Csomagjáról!

Otthoni szolgáltatás

A Provident Otthoni Szolgáltatásának igénybevételével gyorsan, saját otthonában juthat készpénzhez. Nem kell kimozdulnia a hitelbírálathoz kapcsolódó ügyintézéshez: munkatársunk az otthonában keresi fel Önt, pozitív hitelbírálat esetén a szerződés megkötése, a kölcsön összegének átadása, valamint a törlesztőrészletek megfizetése is az Ön otthonában történik.

Tudjon meg többet a Provident Otthoni Szolgáltatásáról!

Tudjon meg többet a provident kölcsöneiről!

A Provident kölcsönök főbb jellemzőiről, az igénylés feltételeiről illetve a hiteligénylés folyamatáról ide kattintva tájékozódhat:

Tudjon meg többet a hiteligénylés folyamatáról!

Ha szeretne a hiteligénylés feltételeiről és módjáról, illetve a hiteligényléséhez szükséges dokumentumok köréről tájékoztatást kapni, kérjük olvassa el tájékoztatónkat: