A hiteligénylés folyamata

1. Hiteligényét az alábbi módokon juttathatja el társaságunk részére:

a) A 06 80 40 60 60-as ingyenesen hívható ügyfélszolgálati telefonszámon munkatársunk rögzíti kérelmét a hét minden napján (hétvégén is) 7:30-tól 20:00 óráig.

b) Kölcsönigényét jelezheti a honlapon: – Kattintson a Kölcsönigénylés gombra és töltse ki igénylőlapunkat – Munkatársunk felhívja Önt a megadott telefonszámon és egyezteti Önnel a kölcsönfelvételi lehetőségeket.

c) Elküldheti a HITEL szót és nevét SMS-ben, a +36-20-332-33-33-as számra, és visszahívjuk.

d) Ha Ön ismeri a képviselőnket, akkor igényével fordulhat személyesen közvetlenül a képviselőnkhöz is.

A hiteligénylés folyamata, Provident, Provident kölcsön, hiteligénylés

2. A telefonos, illetve az internetes hiteligénylést követően munkatársunk megkeresi önt telefonon időpont egyeztetése céljából.

Attól függően, hogy Ön kizárólag a kölcsönt igényelte vagy mellé az Otthoni Szolgáltatást is, az alábbiak szerint történik a szerződéskötés:

Kölcsön igénylése esetén Önnek kirendeltségünkbe szükséges befáradnia egy előre egyeztetett időpontban, ahol megtörténik a hiteligény felvétele, és pozitív hitelbírálat esetén a szerződéskötés. Kérjük, ne felejtse el magával vinni a szükséges dokumentumokat!

Amennyiben Ön a kölcsön mellé külön díj ellenében igénybe kívánja venni Otthoni Szolgáltatásunkat is, a hiteligény felvétele és a pozitív hitelbírálat esetén szerződéskötés az Ön otthonában történik, szintén előre egyeztetett időpontban.

Amennyiben Ön a hiteligénylés és hitelbírálat ideje alatt mégsem/mégis igényli az Otthoni Szolgáltatást, úgy újabb időpont egyeztetése válik szükségessé kirendeltségünkön (kizárólag kölcsön igénylése esetén) vagy az Ön otthonában (Otthoni Szolgáltatás igénylése esetén), a fentiek szerint.

3. A kölcsön igénylésének előfeltételei:

a) 18 évet meghaladó életkor,

b) bejelentett magyarországi lakcím

c) igazolt, állandó jövedelem.

Pénzügyek egyszerűen:

4. A hiteligényléshez az alábbi dokumentumokat szükséges bemutatnia:

a) személyazonosságot igazoló okmány – érvényes személyi igazolvány vagy ideiglenes személyi igazolvány vagy útlevél vagy kártya formátumú vezetői engedély

b) lakcímet igazoló okmány – lakcímkártya – amennyiben a hiteligénylő tartózkodási helye nem azonos az állandó lakcímével és a lakcímkártyában a tartózkodási hely nem került feltüntetésre, úgy a tartózkodás alapjául szolgáló dokumentum (pl. bérleti szerződés).

c) jövedelmet igazoló dokumentum, mint például – munkabér jegyzék (bérpapír) – nyugdíjszelvény – bankszámlakivonat – munkáltatói igazolás – postai szelvény

A jövedelmet igazoló dokumentumok nem lehetnek 1 hónapnál régebbiek. Kérjük, ne feledje, hogy a kirendeltségünkön történő hitelbírálathoz a megfelelő dokumentumokat be kell mutatnia a helyszínen.

„A hiteligénylők által a hitelbírálathoz rendelkezésre bocsátott eredeti vagy másolt dokumentumok visszajuttatása nem áll módunkban.”