Előrelátó Csomag

Provident Előrelátó Csomagja az ügyfél halála esetére szóló tartozáselengedési szolgáltatás. Az Előrelátó Csomag tartalmaz egy meghosszabbított elállási/felmondási lehetőséget, illetve egy, az ügyfélre vonatkozó csoportos élet- és balesetbiztosítást is.

A Provident Előrelátó Csomag szolgáltatása külön díj ellenében vehető igénybe akár a Provident heti, akár havi törlesztésű kölcsönei mellé

Miért érdemes a Provident Előrelátó csomagját igényelni?

Biztonságos
Az Előrelátó Csomag igénybevételével, az ügyfél elhalálozása esetén, a Provident elengedi az ügyfélnek a halála napján fennálló tartozását, így az elhunyt ügyfél örökösét semmilyen fizetési kötelezettség nem terheli a Providenttel szemben.

Meghosszabbított elállási / felmondási lehetőség
Az Előrelátó Csomag igénybevétele esetén az ügyfél a jogszabályban rögzített 14 nap helyett, 30 napig jogosult a kölcsönszerződéstől díjmentesen elállni vagy azt felmondani.

Csoportos élet- és balesetbiztosítás
Az Előrelátó Csomag tartalmaz az ügyfélre vonatkozó csoportos élet- és baleset-biztosítást.

Tudjon meg többet a provident kölcsöneiről!

A Provident kölcsönök főbb jellemzőiről, az igénylés feltételeiről illetve a hiteligénylés folyamatáról ide kattintva tájékozódhat:

Tudjon meg többet a hiteligénylés folyamatáról!

Ha szeretne a hiteligénylés feltételeiről és módjáról, illetve a hiteligényléséhez szükséges dokumentumok köréről tájékoztatást kapni, kérjük olvassa el tájékoztatónkat: