Instant Szolgáltatás

Instant Szolgáltatás

A Provident az általa nyújtott MobilON kölcsön mellé külön díj ellenében ún. Instant Szolgáltatást is kínál, melynek igénybevétele esetén online kölcsönajánlat után, akár aznap saját otthonában juthat készpénzhez.

Miért érdemes a MobilON kölcsönét Instant Szolgáltatással igényelni?

Garantált hitelbírálati eredmény akár 30 percen belül!

 • regisztráció és dokumentumok feltöltése online
 • adatok ellenőrzése online
 • hitelbírálat lefolytatása (akár 30 percen belül)
mobilON-2-554x393-banner-provident-2019

Szerződéskötés akár aznap, otthonában

 • Instant szolgáltatás nélkül:
  Amennyiben Ön a hitelbírálatot követően úgy dönt, hogy a felajánlott konstrukciónak megfelelő feltételekkel kölcsönszerződést kíván kötni Társaságunkkal, és a kölcsönösszeget átutalással szeretné megkapni, úgy munkatársunk az Ön által történő visszajelzést követő munkanapon telefonon felkeresi Önt, hogy szerződéskötésre időpontot egyeztessenek hitelpontunkba.

 • Instant szolgáltatással:
  Amennyiben Ön úgy dönt, hogy a felajánlott konstrukciónak megfelelő feltételekkel kölcsönszerződést kíván kötni Társaságunkkal, és mellé külön díj ellenében igénybe kívánja venni Instant szolgáltatásunkat, úgy a kölcsönszerződés megkötésére előzetes időpont egyeztetést követően otthonában kerül sor, továbbá a kölcsönösszeget is otthonában, készpénzben bocsátjuk az Ön rendelkezésére.

Munkatársunk nyitvatartási időben a visszajelzését követő 1 órán belül telefonon keresi Önt, hogy egyeztetni tudják a szerződéskötés időpontját.

A kölcsönösszeg folyósítása szerződéskötéskor készpénzben

 • Instant szolgáltatás nélkül:
  A szerződéskötésre a Provident hitelpontjában, a kölcsön folyósítására pedig a szerződéskötés napjától számított 10 munkanapon belül kerül sor.
 • Instant szolgáltatással:
  A szerződéskötésre az Ön otthonában, a kölcsönösszeg rendelkezésre bocsátására pedig a szerződéskötést követően azonnal, készpénzben kerül sor. Az instant szolgáltatásnak külön díja van.

Tudjon meg többet a Provident kölcsöneiről!

A Provident kölcsönök főbb jellemzőiről, az igénylés feltételeiről, illetve a hiteligénylés folyamatáról ide kattintva tájékozódhat:

Kölcsöneinkről
Tudjon meg többet a hiteligénylés folyamatáról!
Ha szeretne a hiteligénylés feltételeiről és módjáról, illetve a hiteligényléséhez szükséges dokumentumok köréről tájékoztatást kapni, kérjük olvassa el tájékoztatónkat:
Tájékoztató
Push Notification